Profiteer nu van de beste zomeraanbieding!

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 3 mei 2018 – Aankomsten van 1 juli t/m 30 september 2018
Deze zomer komen voor het eerst in de geschiedenis alle superhelden van Marvel samen in het Walt Disney Studios Park!

Door op voorhand te boeken, geniet van je van de BESTE AANBIEDING (hotel + toegangstickets) voor aankomsten tijdens de zomer:

Tot -35% op jouw verblijf
+ verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar*

Verzamelen geblazen voor de epische komst van Marvel Summer of Super Heroes

Je arrangement is inclusief:

Hoe eerder je boekt, hoe meer superkrachten je krijgt!

Wees bij één van de allereerste om de Marvel Figuren te vervoegen.

Superkracht van de slimme aankoop:
het is de best gegarandeerde aanbieding op het arrangement hotel + toegangstickets voor aankomsten tijdens de zomer. Gedraag je als een superheld en maak gebruik van deze superbesparing!

Superkracht van de ruime keuze: geniet van maximale flexibiliteit! Meer data (zelfs tijdens de schoolvakantie) en meer beschikbaarheid in de Disney Hotels. Bovendien heb je vanaf een verblijf van 2 nachten of meer een uitgebreidere keuze voor een fantastisch verblijf. Wacht niet langer en waan je de held van de familie!

Superkracht van de organisatie: transport, opties, activiteiten… Bereken de ideale combinatie om optimaal te kunnen genieten en neem de tijd om je aankomst voor te bereiden. Maak je klaar om het universum te redden!

Enkel échte SUPERhelden reserveren SUPERvroeg!

Details van de aanbieding:

Geniet van een korting tot -35% op jouw verblijf (hotel + toegangstickets voor beide Disney Parken). Bovendien krijgen kinderen t/m 11 jaar het verblijf CADEAU!

Voor aankomsten van 1 juli t/m 30 september 2018

Aanbieding geldig in minstens 1 Disney Hotel per aankomstdatum en voor ten minste één verblijfsduur. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden. Indien de aanbieding niet verschijnt bij het kiezen van een aankomstdatum en een hotel, contacteer ons op het telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.

Hoe langer je blijft, hoe beter je kunt genieten van onze hotels...

Voordelen en slimme tips voor een onvergetelijk verblijf

Voorwaarden

*Korting geldig op de publieke prijzen, exclusief toeristenbelasting. Klik hier om de prijzen te raadplegen. 


Aanbieding geldig voor verblijven in volgende kamertypes:

  • Disney’s Davy Crockett Ranch: Trapper en Pioneer blokhut
  • Disney's Hotel Santa Fe: Standaardkamer, El Dorado kamer en Rio Grande kamer
  • Disney's Hotel Cheyenne: Texas kamer, Dakota kamer en Wyoming kamer
  • Disney's Sequoia Lodge: Standaardkamer, Montana kamer, Montana kamer met meerzicht, Golden Forest kamer, Golden Forest kamer met meerzicht en Golden Forest Suite
  • Disney's NewPort Bay Club: Standaardkamer, Standaardkamer met meerzicht, Compas Club kamer, Compass Club kamer met meerzicht en Compass Club Suite
  • Disney's Hotel New York: Standaardkamer en Plaza kamer
  • Disneyland Hotel:  Standaardkamer, Familiekamer en Luxury Terrace kamer

Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.Aanbieding geldig op alle thema-arrangementen met uitzondering van het « Disney Fan Daze arrangement ».
Opties, de verzekering en het vervoer kunnen toegevoegd worden maar hierop is de korting niet van toepassing. De toeristenbelasting wordt aangerekend voor personen vanaf 18 jaar en ouder (op het moment van inchecken) voor elke nacht van je verblijf.

Per gereserveerd volwassenenverblijf, krijgen kinderen t/m 11 jaar, die eenzelfde kamer delen (tot de maximale bezetting van het aantal personen per kamer), het verblijf cadeau. Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer. Bij het inchecken zal gevraagd worden om een bewijs van de leeftijd (kinderen t/m 11 jaar op de aankomstdatum).

(1) Uitgezonderd in Disney’s Davy Crockett Ranch. Vraag naar het programma in jouw Disney Hotel.
(2) Krijg dankzij Fastpass® sneller toegang tot bepaalde populaire attracties in de Disney Parken en verminder de wachttijd. Bekijk bij aankomst het parkplan om na te gaan bij welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is uitsluitend beschikbaar in combinatie met een geldig parkticket voor dezelfde dag. Je kan slechts één Fastpass® tegelijk verkrijgen. Een volgend Fastpass® ticket is alleen te verkrijgen als het vorige ticket verlopen of gebruikt is. Service onder voorbehoud van beschikbaarheid.
(3) Overnacht in een Disney® Hotel en profiteer van extra magie, elke dag opnieuw! Geniet van exclusieve toegang tot bepaalde delen van de Disney® Parken nog voor de andere bezoekers en ontmoet Mickey, Minnie en hun vrienden. Haal je mooiste glimlach boven voor een magisch fotomoment en hou je handtekeningenboekje in de aanslag! Ze staan alvast te popelen om jou te leren kennen. Bovendien krijg je al toegang tot enkele attracties voor de officiële openingsuren van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. De sleutel tot al deze voordelen? Een betoverende overnachting in een Disney Hotel!Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney® Parken. Bezoek DisneylandParis.com of bel ons op 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.