Tot -25% op jouw verblijf tijdens Marvel Summer of Super Heroes!

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 1 augustus 2018 - Aankomsten van 1 juli t/m 30 september 2018
Gebruik je superkrachten en ontdek de gloednieuwe Marvel beleving in de Disney Parken...

Geniet van tot -25% op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar*

Wacht dus niet langer om je favoriete Marvel Superhelden te vervoegen en een legendarische zomer te beleven!

*De aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Vervoeg de Marvel Superhelden!

Je arrangement is inclusief:

Slimme kalender

Ontdek aan de hand van onderstaande kalender op welke data en in welke hotels je de best gegarandeerde aanbieding kan bekomen*.

*De aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

01-07-2018
30-09-2018

Sorry, door een technische probleem kunnen we je momenteel niet de aankomstdata met de hoogste korting tonen. Neem telefonisch contact op met onze Disney Experts op 078 15 60 28 (zonaal tarief) voor informatie over deze aankomstdata, of klik op de kalender om andere kortingen en prijzen te ontdekken.
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
Disneyland® Hotel
Disney's Hotel New York
Disney's Newport Bay Club
Disney's Sequoia Lodge
Disney's Hotel Cheyenne
Disney's Hotel Santa Fe
Disney's Davy Crockett Ranch
Best gegarandeerde aanbieding
Andere prijzen of aanbiedingen beschikbaar

Hotel

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Best gegarandeerde aanbieding

Details van de aanbieding

Geniet van een korting van tot -25% op jouw verblijf. Bovendien krijgen kinderen t/m 11 jaar het verblijf CADEAU!*

Voor aankomsten van 1 juli t/m 30 september 2018

*De aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Aanbieding geldig in minstens 1 Disney Hotel (uitgezonderd Villages Nature Paris) per aankomstdatum. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden. Indien de aanbieding niet verschijnt bij het kiezen van een aankomstdatum en een hotel, contacteer ons op het telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.

Slimme tip om te genieten van alle Disney magie aan tafel!

Ontbijt, maaltijd in de Disney Parken of in jouw Disney Hotel, dinnershow of maaltijden met Disney Figuren... Voor een eenvoudige organisatie en een gecontroleerd budget, denk je er best aan om vooraf je maaltijdopties te reserveren*

*Deze optie is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Geniet van uitzonderlijke momenten en voordelen...

...en ontspan je in jouw Disney Hotel

*Korting geldig op de publieke prijzen, exclusief toeristenbelasting. Klik hier (388KB, PDF) om de prijzen te raadplegen.

Aanbieding geldig voor verblijven in volgende hotels en kamertypes:

  • Disney's Davy Crockett Ranch: Trapper en Pioneer blokhut
  • Disney's Hotel Santa Fe: Standaardkamer, El Dorado kamer en Rio Grande kamer
  • Disney's Hotel Cheyenne: Texas kamer, Dakota kamer en Wyoming kamer
  • Disney's Sequoia Lodge: Standaardkamer, Montana kamer, Montana kamer met meerzicht, Golden Forest kamer, Golden Forest kamer met meerzicht en Golden Forest Suite
  • Disney's Newport Bay Club: Standaardkamer, Standaardkamer met meerzicht, Compass Club kamer, Compass Club kamer met meerzicht en Compass Club Suite
  • Disney's Hotel New York: Standaardkamer en Plaza kamer
  • Disneyland Hotel: Standaardkamer, Familiekamer en Luxury Terrace kamer
    (met uitzondering van Villages Nature Paris)

Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Aanbieding geldig op de Signature Arrangementen.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het transport, de opties en de verzekering kunnen toegevoegd worden.

De toeristenbelasting wordt aangerekend per persoon vanaf 18 jaar en ouder (op het moment van inchecken) voor elke nacht van je verblijf.

Per gereserveerd volwassenenverblijf, krijgen kinderen t/m 11 jaar, die eenzelfde kamer delen (tot de maximale bezetting van het aantal personen per kamer), het verblijf cadeau. Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer. Bij het inchecken zal gevraagd worden om een bewijs van de leeftijd (kinderen t/m 11 jaar op de aankomstdatum).

(1) Uitgezonderd in Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris. Vraag naar het programma in jouw Disney Hotel.

(2) Krijg dankzij Fastpass sneller toegang tot bepaalde populaire attracties in de Disney Parken en verminder de wachttijd. Bekijk bij aankomst het parkplan om na te gaan bij welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is uitsluitend beschikbaar in combinatie met een geldig parkticket voor dezelfde dag. Je kan slechts één Fastpass tegelijk verkrijgen. Een volgend Fastpass ticket is alleen te verkrijgen als het vorige ticket verlopen of gebruikt is. Service onder voorbehoud van beschikbaarheid.

(3) Overnacht in een Disney Hotel en profiteer van extra magie, elke dag opnieuw! Geniet van exclusieve toegang tot bepaalde delen van de Disney Parken nog voor de andere bezoekers en ontmoet Mickey, Minnie en hun vrienden. Haal je mooiste glimlach boven voor een magisch fotomoment en hou je handtekeningenboekje in de aanslag! Ze staan alvast te popelen om jou te leren kennen. Bovendien krijg je al toegang tot enkele attracties voor de officiële openingsuren van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De sleutel tot al deze voordelen? Een betoverende overnachting in een Disney Hotel! Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney Parken. Bezoek DisneylandParis.com of bel ons op 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.