Disney's Davy Crockett Ranch aanbieding

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 28 juni 2018 - Aankomsten van 20 t/m 27 mei en van 3 t/m 30 juni 2018
Het lenteweer is terug! Geniet van een heerlijke lente-break met je familie of vrienden in een volledig ontspannen omgeving en ongerepte natuur.

Geniet van een speciale aanbieding in Disney's Davy Crockett Ranch:

Vanaf €90* per persoon per nacht
voor een verblijf van 2 dagen / 1 nacht in een Pioneer blokhut
op basis van 6 personen

Inclusief: onbeperkte toegang tot Villages Nature Paris en de verschillende activiteiten, zoals het subtropisch zwembad Aqualagon, gedurende de volledige duur van je verblijf.

Ontspanning, avontuur en magie wachten op je!

Dit maakt jouw verblijf uniek:

Je arrangement is inclusief:

Details van de aanbieding:

*Prijs, afgerond tot op de bovenliggende euro, per persoon en per nacht op basis van 6 personen die éénzelfde Pioneer blokhut delen, inclusief overnachting + toegangstickets voor beide Disney Parken (exclusief toeristenbelasting van €0,83 per nacht en per volwassene vanaf 18 jaar en ouder).
Aanbieding geldig voor minimum 3 personen en maximum 6 personen per blokhut. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden. Indien de aanbieding niet verschijnt bij het kiezen van een aankomstdatum en een hotel, contacteer ons op het telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief)

Ontbijt niet inbegrepen.
De prijs per persoon en per nacht kan verschillen naargelang het aantal personen die de blokhut betrekt en naargelang de verblijfsduur.
Aanbieding geldig voor minimum 3 personen en maximum 6 personen per blokhut.
Klik op de aanbieding om de voorwaarden te kennen.

Aanbieding geldig voor een verblijf in Disney's Davy Crockett Ranch in een Pioneer blokhut volgens de volgende tarieven:

  • Voor een verblijf van 2 dagen / 1 nacht: €533, hetzij €90* per volwassene per nacht
  • Voor een verblijf van 3 dagen / 2 nachten: €775, hetzij €65* per volwassene per nacht
  • Voor een verblijf van 4 dagen / 3 nachten: €1017, hetzij €57* per volwassene per nacht
  • Voor een verblijf van 5 dagen / 4 nachten: €1256, hetzij €53* per volwassene per nacht

*Prijs per persoon en per nacht, afgerond tot op de bovenliggende euro.
Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Opties en de verzekering kunnen toegevoegd worden.
De toeristenbelasting van €0,83 wordt aangerekend voor personen vanaf 18 jaar en ouder (op het moment van inchecken) voor elke nacht van je verblijf. Deze zijn onderhevig aan wijzigingen in functie van het bedrag dat van toepassing is op de datum van aankomst in Disneyland Paris.
Aanbieding geldig op alle arrangementen met uitzondering van het « Disney Fan Daze arrangement » en de Signature Arrangementen (Marvel en Celebration).
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Belangrijke info:
Er is geen shuttleservice, eigen wagen is noodzakelijk om tot bij Disney's Davy Crockett Ranch te geraken.
Tot en met zomer 2018 zijn we drug bezig met de renovatie van het zwembad en het restaurant. Tijdens de renovatie kan je gratis gebruikmaken van de zwembaden van de andere Disney Hotels en ontvang je onbeperkt gratis toegang tot het subtropisch zwembad in Villages Nature Paris.

(2) Krijg dankzij Fastpass sneller toegang tot bepaalde populaire attracties in de Disney Parken en verminder de wachttijd. Bekijk bij aankomst het parkplan om na te gaan bij welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is uitsluitend beschikbaar in combinatie met een geldig parkticket voor dezelfde dag. Je kan slechts één Fastpass tegelijk verkrijgen. Een volgend Fastpass ticket is alleen te verkrijgen als het vorige ticket verlopen of gebruikt is. Service onder voorbehoud van beschikbaarheid.

(3) Overnacht in een Disney Hotel en profiteer van extra magie, elke dag opnieuw! Geniet van exclusieve toegang tot bepaalde delen van de Disney Parken nog voor de andere bezoekers en ontmoet Mickey, Minnie en hun vrienden. Haal je mooiste glimlach boven voor een magisch fotomoment en hou je handtekeningenboekje in de aanslag! Ze staan alvast te popelen om jou te leren kennen. Bovendien krijg je al toegang tot enkele attracties voor de officiële openingsuren van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De sleutel tot al deze voordelen? Een betoverende overnachting in een Disney Hotel!Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney Parken. Bezoek DisneylandParis.com of bel ons op 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.