Het Disney Verschil

Bekijk al onze aanbiedingen


Vind het juiste arrangement voor jou!
Magie is het verschil. En die magie vindt je in alles wat we doen in Disneyland® Paris; onze hotels, de exclusieve services en nog veel meer.

Het Disney verschil: zeven magische Disney Hotels met een thema

Dromen komen uit voor elk budget als je verblijft in een Disney Hotel. Dat is het Disney verschil. Je vindt altijd wel een hotel met een leuk thema, van de wolkenkrabbers van Manhattan tot de ongerepte vlaktes van het Amerikaanse midwesten, om te zwemmen, dineren, ontspannen en dromen van alle avonturen die je de volgende dag gaat beleven.

Extra Magische Uren

Wie in een Disney® Hotel verblijft, kan profiteren van tot wel twee uur extra magie! Je krijgt dan buiten de gewone openingstijden toegang tot bepaalde delen van het Disneyland® Park, waar je ook Mickey en Minnie en hun vrienden kunt ontmoeten. Poseer samen met ze voor een foto en vraag gerust om een handtekening, ze zijn namelijk dol op hun vriendjes van overal ter wereld. Zulke speciale momenten, die vergeet je nooit meer. Hoe je deze unieke ervaring zelf kunt beleven? Overnacht in één van de Disney Hotels.
Wees onze eregast en profiteer van toegang tot attracties vóór de officiële openingstijd in het Disneyland® Park of, op bepaalde dagen, in het Walt Disney Studios® Park. Met een paar extra uren magie maak je je bezoek nog onvergetelijker!
Ontmoetingen met Disney Figuren

Ontmoet je favoriete Disney Figuur tijdens een onvergetelijke ontmoeting in je Disney Hotel*.
* Met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch

Legendarische Disney kwaliteit en service

Als je bij ons verblijft, doen we ons uiterste best om jou een fantastisch verblijf te bezorgen. Onze vriendelijke Cast Members (Disney medewerkers) zijn 24 uur per dag beschikbaar om ervoor te zorgen dat je verblijf magisch is van begin tot eind.

Exclusieve services

Geniet van de luxe van je eigen suite of Club kamer in een van onze Disney Hotels. Er zijn grote kamers, whirlpools en je krijgt een Disney Hotel FASTPASS® of VIP FASTPASS® waarmee je extra magie kunt beleven dankzij de snelle toegang tot attracties.