SMART Deals

Al onze aanbiedingen zien

SMART Deals
Details van de aanbieding
Ontdek welke korting overeenkomt met jouw voorkeurhotel en de duur van je verblijf

Wanneer je via deze pagina doorklikt naar ons boekingssysteem, krijg je enkel de prijzen/tarieven behorende bij deze aanbieding te zien.

Wanneer je liever van een andere aanbieding profiteert, klik dan op de verwijzing onderaan links op deze pagina.

Niet te missen evenementen!

Beleef hoe de lente tot leven komt in het Disneyland® Park tussen 1 maart en 31 mei 2015. Laat je verrassen door de fleurige kleuren van een bonte bloemenpracht en geniet van vrolijke dans en muziek. Klik hier voor meer info

Laat je deze zomer betoveren door Frozen in Disneyland® Paris. 

Van 1 juni t/m 13 september 2015 is het Disneyland® Park in de ban van de magie van Frozen.  Klik hier voor meer info

Vorwaarden
* Tot €300 korting op toegang en verblijf
 • Deze aanbieding is geldig vanaf een 1 nacht/2 dagen verblijf; voor aankomsten van 1 april 2015 t/m 23 maart 2016.
  Voor aankomsten op 24 en 31 december 2015 geldt een minimum verblijf van 2 machten en 3 dagen.
 • Deze aanbieding geldt niet op bepaalde data in januari en februari 2016 voor reservaties van 2 dagen / 1 nacht en 3 dagen / 2 nachten in Disney's Davy Crockett Ranch.
 • De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, en niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met ons op 078 15 60 28 (lokaal tarief) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
 • De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe, familiekamers in Disney's Newport Bay Club, Castle Club kamers, Empire State Club kamers, Premium Plus blokhutten, en suites.
 • Je verblijf is inclusief accommodatie, toeristenbelasting, ontbijt in het hotel (met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch) en toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf.
 • Niet geldig i.c.m. overige aanbiedingen, behalve de "Kinderen t/m 6 jaar gratis" aanbieding.
 • De korting geldt niet voor magische extra's verzekeringen en/of transport; maar deze kunnen wel aan de boeking worden toegevoegd. Aanbieding is op basis van beschikbaarheid, en er mag maximaal één keer per boeking van deze actie gebruik worden gemaakt.
** Kinderen t/m 6 jaar gratis
 • Voor deze aanbieding geldt dat kinderen t/m 6 jaar zowel toegang als verblijf geheel cadeau krijgen. Aanbieding geldig voor aankomsten t/m 23 maart 2016.
 • Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer en tot maximaal 3 kinderen per kamer met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch. Hiervoor geldt een maximum van 5 kinderen per blokhut.
 • Vermeld bij het boeken de leeftijd van de kinderen op het moment van aankomst. Bij het inchecken zal worden gevraagd om een bewijs van de leeftijd (jonger dan 7 jaar tijdens het verblijf).
 • Extra's kunnen worden toegevoegd, maar zijn niet gratis.
 • Geldig in combinatie met alle andere aanbiedingen en voor alle kamertypes.
(1) Fastpass: Check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één Fastpass per keer. Een nieuw Fastpass ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
(2) Extra Magische Uren: Op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval (tot) 2 uur vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magische Uren (vóór je vertrek) checken in de kalender op www.disneylandparis.be. Op bepaalde data kan het Walt Disney Studios Park aan de selectie worden toegevoegd, of de betreffende uren van het Disneyland Park vervangen.