Tot -25% op jouw verblijf voor aankomsten tot en met eind juni 2018

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 28 juni 2018 - Aankomsten van 4 mei t/m 30 juni 2018
Ontdek onze gloednieuwe seizoenen in Disneyland Paris!

Geniet van tot -25% korting + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar*

In mei vind je de Prinsessen en Piraten terug in het Disneyland Park tijdens het Piraten & Prinsessen Festival en vanaf 10 juni beleef je voor de allereerste keer de epische komst van de Marvel Superhelden in Disneyland Paris tijdens Marvel Summer of Super Heroes!

*De aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Kies jij voor een betoverende lente of een heldhaftige zomer?

Je arrangement is inclusief:

Details van de aanbieding

Geniet van een korting van tot -25% op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar!*

Voor aankomsten van 4 mei t/m 30 juni 2018

*De aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Aan jouw de keuze of je de magie wil beleven met de Disney Prinsessen en Piraten of eerder met de Marvel Superhelden!

Bovendien krijgen kinderen t/m 11 jaar hun verblijf CADEAU!

Aanbieding geldig in minstens 1 Disney Hotel (uitgezonderd Villages Nature Paris) per aankomstdatum. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden. Indien de aanbieding niet verschijnt bij het kiezen van een aankomstdatum en een hotel, contacteer ons op het telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.

Onze hotels in de kijker:

Beleef een onvergetelijk verblijf!

*Korting geldig op de publieke prijzen, exclusief toeristenbelasting. Klik hier om de prijzen te raadplegen.

Aanbieding geldig voor verblijven in volgende hotels en kamertypes:

 • Disney's Davy Crockett Ranch : Trapper en Pioneer blokhut
 • Disney's Hotel Santa Fe: Standaardkamer, El Dorado kamer en Rio Grande kamer
 • Disney's Hotel Cheyenne : Texas kamer, Dakota kamer en Wyoming kamer
 • Disney's Sequoia Lodge : Standaardkamer, Montana kamer, Montana kamer met meerzicht, Golden Forest kamer, Golden Forest kamer met meerzicht en Golden Forest Suite- Disney's Newport Bay Club : Standaardkamer, Standaardkamer met meerzicht, Compass Club kamer, Compass Club kamer met meerzicht en Compass Club Suite
 • Disney's Hotel New York : Standaardkamer en Plaza kamer
 • Disneyland Hotel : Standaardkamer, Familiekamer en Luxury Terrace kamer
 • (met uitzondering van Villages Nature Paris)

  Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
  Aanbieding geldig op de Signature Arrangementen maar niet geldig op de « Disney FAN DAZE » arrangementen.
  Het transport, de opties en de verzekering kunnen toegevoegd worden.
  De toeristenbelasting wordt aangerekend per persoon vanaf 18 jaar en ouder (op het moment van inchecken) voor elke nacht van je verblijf.

  Per gereserveerd volwassenenverblijf, krijgen kinderen t/m 11 jaar, die eenzelfde kamer delen (tot de maximale bezetting van het aantal personen per kamer), het verblijf cadeau. Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer. Bij het inchecken zal gevraagd worden om een bewijs van de leeftijd (kinderen t/m 11 jaar op de aankomstdatum).

  (1) Uitgezonderd in Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris. Vraag naar het programma in jouw Disney Hotel.

  (2) Krijg dankzij Fastpass sneller toegang tot bepaalde populaire attracties in de Disney Parken en verminder de wachttijd. Bekijk bij aankomst het parkplan om na te gaan bij welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is uitsluitend beschikbaar in combinatie met een geldig parkticket voor dezelfde dag. Je kan slechts één Fastpass tegelijk verkrijgen. Een volgend Fastpass ticket is alleen te verkrijgen als het vorige ticket verlopen of gebruikt is. Service onder voorbehoud van beschikbaarheid.

  (3) Overnacht in een Disney Hotel en profiteer van extra magie, elke dag opnieuw! Geniet van exclusieve toegang tot bepaalde delen van de Disney Parken nog voor de andere bezoekers en ontmoet Mickey, Minnie en hun vrienden. Haal je mooiste glimlach boven voor een magisch fotomoment en hou je handtekeningenboekje in de aanslag! Ze staan alvast te popelen om jou te leren kennen. Bovendien krijg je al toegang tot enkele attracties voor de officiële openingsuren van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De sleutel tot al deze voordelen? Een betoverende overnachting in een Disney Hotel!Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney Parken. Bezoek DisneylandParis.com of bel ons op 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.