Tot -30% op jouw verblijf voor aankomsten tijdens de lente

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 3 mei 2018 – Aankomsten van 21 maart t/m 30 juni 2018
Beleef de magie als nooit tevoren, nog voor onze 25ste Verjaardag tot een einde komt!

Tot -30% op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar*

Geniet tijdens de schitterende finale van een betoverende ervaring tijdens Piraten & Prinsessen Festival en Marvel Summer of Super Heroes!

Beleef de magie als nooit tevoren!

Je arrangement is inclusief:

Details van de aanbieding

Geniet van een korting tot -30% op jouw verblijf (hotel + toegangstickets voor beide Disney Parken). Bovendien krijgen kinderen t/m 11 jaar het verblijf CADEAU!

Voor aankomsten van 21 maart t/m 30 juni 2018

Aanbieding geldig in minstens 1 Disney Hotel per aankomstdatum en voor ten minste één verblijfsduur. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden. Indien de aanbieding niet verschijnt bij het kiezen van een aankomstdatum en een hotel, contacteer ons op het telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.

Slimme kalender

Ontdek aan de hand van onderstaande kalender op welke data en in welke hotels de korting van -30% GEGARANDEERD is:

20-03-2018
30-06-2018

Sorry, door een technische probleem kunnen we je momenteel niet de aankomstdata met de hoogste korting tonen. Neem telefonisch contact op met onze Disney Experts op 078 15 60 28 (zonaal tarief) voor informatie over deze aankomstdata, of klik op de kalender om andere kortingen en prijzen te ontdekken.
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
Disneyland® Hotel
Disney's Hotel New York
Disney's Newport Bay Club
Disney's Sequoia Lodge
Disney's Hotel Cheyenne
Disney's Hotel Santa Fe
Disney's Davy Crockett Ranch
Slimste deal met gegarandeerd -30%
Andere prijzen of aanbiedingen beschikbaar

Hotel

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Slimste deal gegarandeerd

Hotels in de kijker

Voordelen en slimme tips voor een onvergetelijk verblijf

Voorwaarden
*Korting geldig op de publieke prijzen, exclusief toeristenbelasting. Klik hier (778KB, PDF) om de prijzen te raadplegen.

Aanbieding geldig voor verblijven in volgende hotels en kamertypes:
- Disney’s Davy Crockett Ranch : Trapper en Pioneer blokhut
- Disney's Hotel Santa Fe : Standaardkamer, El Dorado kamer en Rio Grande kamer
- Disney's Hotel Cheyenne : Texas kamer, Dakota kamer en Wyoming kamer
- Disney's Sequoia Lodge : Standaardkamer, Montana kamer, Montana kamer met meerzicht, Golden Forest kamer, Golden Forest kamer met meerzicht en Golden Forest Suite
- Disney's NewPort Bay Club : Standaardkamer, Standaardkamer met meerzicht, Compas Club kamer, Compass Club kamer met meerzicht en Compass Club Suite
- Disney's Hotel New York : Standaardkamer en Plaza kamer
- Disneyland Hotel : Standaardkamer, Familiekamer en Luxury Terrace kamer

Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Opties, de verzekering en het vervoer kunnen toegevoegd worden maar hierop is de korting niet van toepassing. De toeristenbelasting wordt aangerekend voor personen vanaf 18 jaar en ouder (op het moment van inchecken) voor elke nacht van je verblijf.

Per gereserveerd volwassenenverblijf, krijgen kinderen t/m 11 jaar, die eenzelfde kamer delen (tot de maximale bezetting van het aantal personen per kamer), het verblijf cadeau. Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer. Bij het inchecken zal gevraagd worden om een bewijs van de leeftijd (kinderen t/m 11 jaar op de aankomstdatum).

(1) Uitgezonderd in Disney’s Davy Crockett Ranch. Vraag naar het programma in jouw Disney Hotel.

(2) Krijg dankzij Fastpass sneller toegang tot bepaalde populaire attracties in de Disney Parken en verminder de wachttijd. Bekijk bij aankomst het parkplan om na te gaan bij welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is uitsluitend beschikbaar in combinatie met een geldig parkticket voor dezelfde dag. Je kan slechts één Fastpass tegelijk verkrijgen. Een volgend Fastpass ticket is alleen te verkrijgen als het vorige ticket verlopen of gebruikt is. Service onder voorbehoud van beschikbaarheid.

(3) Overnacht in een Disney Hotel en profiteer van extra magie, elke dag opnieuw! Geniet van exclusieve toegang tot bepaalde delen van de Disney Parken nog voor de andere bezoekers en ontmoet Mickey, Minnie en hun vrienden. Haal je mooiste glimlach boven voor een magisch fotomoment en hou je handtekeningenboekje in de aanslag! Ze staan alvast te popelen om jou te leren kennen. Bovendien krijg je al toegang tot enkele attracties voor de officiële openingsuren van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.De sleutel tot al deze voordelen? Een betoverende overnachting in een Disney Hotel!Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney Parken. Bezoek DisneylandParis.com of bel ons op 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.