Nieuw Signature Celebration Arrangement

Bekijk al onze aanbiedingen
Eindigt op 29 september 2018. Voor aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018.

Wanneer je een verjaardag, communie of een andere speciale gelegenheid wilt vieren, kun je in Disneyland Paris een onvergetelijk feest beleven!

Stel je voor; een schitterend feest met Mickey en Minnie als gast, lekkernijen om van te smullen en heel veel goodies !

Natuurlijk geniet je ook van onze wereldberoemde Disney Parken, de fantastische Disney Hotels* en onze legendarische shows. Dit wordt een heel feestelijk verblijf.

Deze limited edition1 arrangementen zijn nu beschikbaar dus begin maar al te plannen!


* Uitgezonderd Villages Nature Paris

Je arrangement is inclusief:

Je geniet eveneens van deze superspeciale extra’s:

Een theeparty met Mickey, Minnie en Goofy²
1 dag VIP FASTPASS³ voor onbeperkt snelle toegang tot enkele attracties
Een cadeautas vol Disney goodies⁴

Speciale aanbiedingen van toepassing op het Signature Celebration Arrangement. Onderhevig aan beschikbaarheid5

Als het arrangement niet beschikbaar is op de door jouw gekozen datum selecteer dan een ander Disney Hotel (uitgezonderd Villages Nature Paris), aankomstdatum of verblijfsduur of neem contact met ons op voor meer informatie

Vanaf 13 maart kunnen Magic Plus en Infinity Jaarpashouders gebruik maken van een speciale korting.

Voorwaarden
* De Disney PhotoPass+ geeft je toegang tot alle Photopass services gedurende de volledige duur van je verblijf, alsook tijdens de theeparty met Mickey, Minnie en Goofy.

Gebruik de Disney PhotoPass™ service op volgende attracties:
DISNEYLAND PARK
Meet Mickey Mouse, Fantasyland 
Princess Pavilion, Fantasyland 
Starport, Discoveryland
Star Wars: Hyperspace Mountain, Discoveryland 
Buzz Lightyear Laser Blast , Discoveryland 
Big Thunder Mountain, Frontierland
Pirates of the Caribbean, Adventureland 

WALT DISNEY STUDIOS PARK
Rock 'n' Roller Coaster avec Aerosmith, Backlot
The Twilight Zone Tower of Terror (**« The Twilight Zone Tower of Terror™ » is geïnspireerd door The Twilight Zone, een geregistreerd trademark van CBS, Inc. Alle rechten voorbehouden.), Production Courtyard 

De PhotoPass service is onderhevig aan verandering en kan uitgesteld of geannuleerd worden zonder voorafgaande kennisgeving, in het bijzonder bij slecht weer of veiligheidsissues.

(1) Limited edition arrangementen zijn onderhevig aan beschikbaarheid aangezien er slechts een beperkt aantal Signature Celebration Arrangementen beschikbaar zijn afhankelijk van de capaciteit van het Lucky Nugget Saloon Restaurant per aankomstdatum

(2) Theeparty met Mickey, Minnie en Goofy. Theeparty in het Lucky Nugget Saloon Restaurant met een ontmoeting met Mickey, Minnie en Goofy. Aankomst in het restaurant tussen 15u30 en 17u30. De theeparty is enkel beschikbaar per persoon op de tweede dag van je verblijf.

(3) VIP FASTPASS gedurende 1 dag die je ongelimiteerde toegang geeft tot enkele van onze meest populaire attracties. VIP FASTPASS is gelimiteerd tot één per persoon en is enkel geldig gedurende de tweede dag van je verblijf. Bekijk het parkplan bij aankomst om na te gaan op welke attracties deze service van toepassing is. Deze service is enkel beschikbaar met een geldig toegangsticket voor dezelfde dag.

(4) Een cadeautas vol Disney goodies inclusief een celebration pen, een handtekeningboekje, één paar Minnie oortjes, een lanyard en een Mickey knuffel. De Signature Celebration Arrangement cadeautas zal beschikbaar zijn in de boetiek van jouw hotel, in ruil voor de voucher.

(5) Speciale aanbieding van toepassing op het Signature Celebration Arrangement. Onderhevig aan beschikbaarheid. Voor meer informatie over onze speciale aanbiedingen, kijk op deze pagina

Het Signature Celebration Arrangement is geldig op alle kamertypes, uitgezonderd deze in Villages Nature Paris.

Het ontbijt is niet inbegrepen, tenzij je een suite of een kamer hebt gereserveerd bij de Castle Club, Empire State Club, Compass Club of Golden Forest Club.

Vanaf 13 maart kunnen Inifinity en Magic Plus Jaarpashouders gebruik maken van een speciale korting. Bel ons voor meer informatie op 078 15 60 28 (lokaal tarief).

De tickets die inbegrepen zijn in het arrangement geven je toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder bijkomende kosten, met uitzondering van Shooting Gallery en Video Games Arcade in het Disneyland Park. Shows, parades en evenementen zijn onderhevig aan verandering en kunnen uitgesteld of geannuleerd worden zonder voorafgaande kennisgeving, in het bijzonder bij slecht weer of veiligheidsissues.