Nieuw Signature Marvel Arrangement

Bekijk al onze aanbiedingen
Eindigt op 29 september 2018. Aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018
Hoe Marvel ben jij? Dit heldhaftige Marvel arrangement geeft je meer exclusieve Marvel extra’s dan je ooit hebt durven dromen!

Deze limited edition1 arrangementen zijn alleen beschikbaar in de periode van 10 juni t/m 30 september 2018 tijdens Marvel Summer of Super Heroes

Je arrangement is inclusief:

Je geniet eveneens van deze superspeciale extra’s:

Een diner (Amerikaans buffet) met ontmoetingen met Marvel Figuren³
Een exclusieve ontmoeting met Spider-Man⁴
Cadeaubon van €60 voor de boetieks in de Disney Parken⁵

Speciale aanbiedingen van toepassing op het Signature Marvel Arrangement. Onderhevig aan beschikbaarheid6

Als het arrangement niet beschikbaar is op de door jouw gekozen datum selecteer dan een ander Disney Hotel (uitgezonderd Villages Nature Paris), aankomstdatum of verblijfsduur of neem contact met ons op voor meer informatie (078 15 60 28 Lokaal tarief)

Vanaf 13 maart kunnen Magic Plus en Infinity Jaarpashouders gebruik maken van een speciale korting.

Voorwaarden
* De Disney PhotoPass+ geeft je toegang tot alle Photopass services gedurende de volledige duur van je verblijf, alsook tijdens het diner (Amerikaans buffet) en de exclusieve ontmoeting met Spider-Man.

Gebruik de Disney PhotoPass service op volgende attracties:
DISNEYLAND PARK
Meet Mickey Mouse, Fantasyland 
Princess Pavilion, Fantasyland 
Starport, Discoveryland
Star Wars: Hyperspace Mountain, Discoveryland 
Buzz Lightyear Laser Blast , Discoveryland 
Big Thunder Mountain, Frontierland
Pirates of the Caribbean, Adventureland 

WALT DISNEY STUDIOS PARK
Rock 'n' Roller Coaster avec Aerosmith, Backlot
The Twilight Zone Tower of Terror (**« The Twilight Zone Tower of Terror » is geïnspireerd door The Twilight Zone, een geregistreerd trademark van CBS, Inc. Alle rechten voorbehouden.), Production Courtyard 

De PhotoPass service is onderhevig aan verandering en kan uitgesteld of geannuleerd worden zonder voorafgaande kennisgeving, in het bijzonder bij slecht weer of veiligheidsissues.

(1) Het Signature Marvel Arrangement is een limited edition arrangement dat enkel beschikbaar is tijdens Marvel Summer of Super Heroes. Arrangementen zijn onderhevig aan beschikbaarheid aangezien er slechts een beperkt aantal Signature Marvel Arrangementen beschikbaar zijn afhankelijk van de capaciteit van het Manhattan Restaurant per aankomstdatum.

(2) Fastpass. Bekijk het parkplan bij aankomst om na te gaan op welke attracties deze service van toepassing is. Deze service is enkel beschikbaar met een geldig toegangsticket voor dezelfde dag. Je kan slechts één Fastpass  per keer gebruiken. Je kan enkel een nieuw Fastpass ticket bekomen eenmaal het vorige ticket verlopen is of eenmaal het gebruikt werd. Onderhevig aan beschikbaarheid.

(3) Diner (Amerikaans buffet) met ontmoetingen met Marvel Figuren. All-you-can-eat buffet diner in het Manhattan Restaurant (inclusief één non-alcoholische drank) met ontmoetingen met Captain America, Thor of Black Widow. Aankomst in het restaurant tussen 18u en 21u30. Diner uitsluitend beschikbaar per persoon op de eerste dag van je verblijf. We raden je aan om het tijdslot van jouw voorkeur op voorhand vast te leggen voor aankomst. Gelieve een tijdslot te selecteren op de “Extra opties voor het arrangement” pagina van onze website wanneer je reserveert of bel 078 15 60 28 (lokaal tarief) of ga naar de conciërge van jouw Disney Hotel.

(4) Exclusieve ontmoeting met Spider-Man. Ontmoeting in Disney Junior Live on Stage in het Walt Disney Studios Park tussen 10u en 16u. De uren van de ontmoeting met Spider-Man zijn puur indicatief en kunnen variëren. Gelieve je te informeren bij aankomst in Disneyland Paris. De Meet & Greet met Spider-Man zal enkel beschikbaar zijn in het Signature Marvel Arrangement tijdens de tweede dag van je verblijf.

(5) Cadeaubon van €60 om uit te geven in de boetieks van de Disney Parken. De cadeaubon uit het Signature Marvel Arrangement zal je overhandigd worden wanneer je de coupon, overhandigd tijdens de check-in in jouw Disney Hotel, inruilt op één van de volgende locaties: World of Disney in Disney Village, Emporium in het Disneyland Park en The Legends of Hollywood in het Walt Disney Studios Park. De cadeaubon uit het Signature Marvel Arrangement zal opgeladen worden met €60 en is enkel geldig in de boetieks en restaurants van de Disney Parken, alsook in de World of Disney boetiek. Het bedrag op de cadeaubon kan op elk moment geconsulteerd worden wanneer je de cadeaubon presenteert in één van de boetieks van de Disney Parken of in de World of Disney boetiek. Er wordt slechts één cadeaubon uit het Signature Marvel Arrangement overhandigd per kamer. De cadeaubon uit het Signature Marvel Arrangement dient geactiveerd te worden tijdens je verblijf en is geldig vanaf de eerste dag van je verblijf tot 30 dagen na de dag van activatie.

(6) Speciale aanbieding van toepassing op het Signature Marvel Arrangement. Onderhevig aan beschikbaarheid. Voor meer informatie over onze speciale aanbiedingen, kijk op deze pagina 

Het Signature Marvel Arrangement is geldig op alle kamertypes, uitgezonderd deze in Villages Nature Paris.

Het ontbijt is niet inbegrepen, tenzij je een suite of een kamer hebt gereserveerd bij de Castle Club, Empire State Club, Compass Club of Golden Forest Club.Vanaf 13 maart kunnen Inifinity en Magic Plus Jaarpashouders gebruik maken van een speciale korting. Bel ons voor meer informatie op 078 15 60 28 (lokaal tarief).

De tickets die inbegrepen zijn in het arrangement geven je toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder bijkomende kosten, met uitzondering van Shooting Gallery en Video Games Arcade in het Disneyland Park. Shows, parades en evenementen zijn onderhevig aan verandering en kunnen uitgesteld of geannuleerd worden zonder voorafgaande kennisgeving, in het bijzonder bij slecht weer of veiligheidsissues.