Vroegboekvoordeel

Bekijk al onze aanbiedingen

Boek op voorhand en geniet van onze voordelige aanbieding!
Geniet ook van een ruimere keuze aan aankomstdata en Disney® Hotels
Boek vóór 24 augustus 2017
Voor aankomsten van 16 oktober 2017 t/m 7 januari 2018
Het voordeel van vroeg te boeken: geniet van onze festiviteiten van de 25ste Verjaardag, zoals de nieuwe parade: Disney Stars on Parade, Disney's Betoverende Kerst vanaf 11 november 2017 en Disney's Halloween Festival vanaf oktober 2017!


En geniet ook van onze voordelige aanbieding:
Tot -40% op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar*

Je arrangement is inclusief:

Geniet van ontmoetingen met Disney figuren in jouw hotel¹

Details van de aanbieding
Tot -40% op jouw verblijf* (hotel + toegangstickets voor de 2 Disney® Parken)
Afhankelijk van de duur van jouw verbijf en de keuze van jouw hotel, geniet je van volgende kortingen:


Bovendien krijgen kinderen t/m 11 jaar hun verblijf CADEAU!

Aanbieding geldig in minstens 1 Disney Hotel per aankomstdatum. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden. Indien de aanbieding niet verschijnt bij het kiezen van een aankomstdatum en een hotel, contacteer ons op het telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.
Slimme tips

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen de verschillende Disney Hotels?
Hotel in de kijker : ontdek Disney’s Newport Bay Club!

Meer weten
Raadpleeg onze andere beschikbare aanbiedingen
Passen deze data niet ? Er zijn andere aanbiedingen beschikbaar voor andere aankomstdata ! Raadpleeg deze in de rubriek « Verblijven en Toegangstickets »
Voorwaarden

*Korting geldig op de publieke prijzen van de verblijven, exclusief toeristenbelasting. Klik hier (971KB, PDF) om de prijzen te raadplegen.

Een minimum van 2 nachten is vereist voor aankomsten in de Disney® Hotels op 24 en 31 december.

Aanbieding geldig in Trapper blokhut en Pioneer blokhut in Disney's Davy Crockett Ranch; in de Standaard, El Dorado en Rio Grande kamers in Disney's Hotel Santa Fe®; in de Texas kamers in Disney's Hotel Cheyenne®; in de Standaard, Montana, Montana Lake Side, Golden Forest, Golden Forest Lake Side kamers en Golden Forest Suite kamers in Disney's Sequoia Lodge®; in de Standaard, Standaard Lake Side, Compass Club, Compass Lake Side en Compass Club Suite kamers in Disney's Newport Bay Club®; in de Standaard en Plaza kamers in Disney's Hotel New York®; in de Classic, Family DLH en Luxury Terrace kamers in het Disneyland® Hotel.

Deze aanbieding is exclusief toeristenbelasting. De toeristenbelasting wordt aangerekend voor personen vanaf 18 jaar (op het moment van inchecken) voor elke nacht van je verblijf. Opties, de verzekering en het vervoer kunnen toegevoegd worden maar hierop is de korting niet van toepassing. Aanbieding niet cummuleerbaar met andere aanbiedingen.

Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer en tot maximale bezetting van het aantal personen per kamer. Vermeld bij het boeken de leeftijd van de kinderen op het moment van verblijf. Bij het inchecken zal worden gevraagd om een bewijs van de leeftijd (kinderen t/m 11 jaar op de aankomstdatum).

(1) Uitgezonderd in Disney's Davy Crockett Ranch.

(2) Fastpass®. Bekijk bij aankomst het parkplan om na te gaan bij welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is uitsluitend beschikbaar in combinatie met een geldig parkticket voor dezelfde dag. Je kan slechts één Fastpass® tegelijk verkrijgen. Een volgend Fastpass® ticket is alleen te verkrijgen als het vorige ticket verlopen of gebruikt is. Service onder voorbehoud van beschikbaarheid.

(3) Extra Magische Uren: Als je een arrangement boekt in een Disney Hotel, kun je op bepaalde dagen profiteren van extra tijd en magie in het Disneyland Park! Je krijgt dan tot 2 uur vóór de normale openingstijd toegang tot delen van het Park, zodat je sneller van de beschikbare attracties kunt genieten... waaronder zelfs een paar van de populairste! Data voor de Extra Magische Uren zijn vanaf vijf maanden voor aankomst beschikbaar, contacteer ons voor meer informatie. Op bepaalde data kan het Walt Disney Studios Park bij de extra uren zijn inbegrepen of als vervanging dienen voor het Disneyland Park.