Boek op voorhand en geniet van tot -35% op jouw verblijf

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 10 oktober 2018 – Aankomsten van 1 oktober 2018 t/m 8 januari 2019*
Vier 90 jaar vol plezier tijdens De Grandioze Mickey Mouse Party**!
Dat is eveneens hét moment om Halloween en Kerst in Disneyland Paris te ontdekken.

Door vroeg te boeken, geniet je van de BESTE AANBIEDING
voor aankomsten van 1 oktober 2018 t/m 8 januari 2019.
Tot -35% op jouw verblijf
+ verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar*


Door vroeg te boeken, geniet je van de beste beschikbaarheden
in onze hotels, zelfs tijdens de schoolvakanties!

*De aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Beleef tal van festiviteiten in Disneyland Paris !

Je arrangement is inclusief:

Wat zijn de voordelen van vroeg te boeken?

  • De beste aanbieding: het is de best gegarandeerde aanbieding voor het Halloweenseizoen en Kerstseizoen!

  • De beste beschikbaarheden: geniet van een maximum aan flexibiliteit. Als je vroeg boekt, heb je in het kader van deze aanbieding, meer keuze in onze voorgestelde Disney Hotels op de datum van jouw keuze (zelfs tijdens de schoolvakanties). Kies voor een verblijf van 2 nachten of meer voor een volledige onderdompeling in de Disney magie.

  • Betere voorbereiding: transport, opties, activiteiten, … Bereken de beste combinatie voor nog meer plezier! Neem rustig je tijd om je verblijf voor te bereiden.

Details van de aanbieding

Geniet van een korting tot -35% op jouw verblijf*.

Bovendien krijgen kinderen t/m 11 jaar het verblijf CADEAU!

De best gegarandeerde aanbieding
Voor aankomsten van 1 oktober 2018 t/m 8 januari 2019

*De aanbieding is niet geldig voor Nature Paris.

Bovendien krijgen kinderen t/m 11 jaar hun verblijf CADEAU!

Aanbieding geldig in minstens 1 Disney Hotel (uitgezonderd Villages Nature Paris) per aankomstdatum. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden. Indien de aanbieding niet verschijnt bij het kiezen van een aankomstdatum en een hotel, contacteer ons op het telefoonnummer 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.

Ontspan je in jouw Disney Hotel…

… en geniet van uitzonderlijke momenten en voordelen!

Voorwaarden
* Korting geldig op de publieke prijzen, exclusief toeristenbelasting, te raadplagen in onze brochure 2018/2019.
** 90 dagen feest voor Mickey.

Aanbieding geldig voor verblijven in volgende hotels en kamertypes:
  • Disney’s Davy Crockett Ranch : Trapper, Pioneer en Premium Plus blokhut
  • Disney's Hotel Santa Fe: Standaardkamer, El Dorado kamer en Rio Grande kamer
  • Disney's Hotel Cheyenne: Texas kamer, Dakota kamer en Wyoming kamer
  • Disney's Sequoia Lodge: Standaardkamer, Montana kamer, Montana kamer met meerzicht, Golden Forest kamer, Golden Forest kamer met meerzicht en Golden Forest Suite
  • Disney's Newport Bay Club: Standaardkamer, Standaardkamer met meerzicht, Compass Club kamer, Compass Club kamer met meerzicht kamers en Compass Club Suite
  • Disney's Hotel New York: Standaardkamer, kamer met terras, Plaza kamer, Empire kamer, Empire kamer met meerzicht en de Honeymoon Suite
  • Disneyland Hotel: Standaardkamer, Standaard Familiekamer en luxekamer met terras
(Aanbieding niet geldig voor Villages Nature Paris)

Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het transport, de opties en de verzekering kunnen extra toegevoegd worden.
De toeristenbelasting wordt aangerekend per persoon vanaf 18 jaar en ouder (op het moment van inchecken) voor elke nacht van je verblijf. Deze zal aangerekend worden op het moment van de reservatie.

Per gereserveerd volwassenenverblijf, krijgen kinderen t/m 11 jaar, die eenzelfde kamer delen (tot de maximale bezetting van het aantal personen per kamer), het verblijf cadeau. Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer. Bij het inchecken zal gevraagd worden om een bewijs van de leeftijd (kinderen t/m 11 jaar op de aankomstdatum).

(1) Uitgezonderd in Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris. Vraag naar het programma in jouw Disney Hotel.

(2) Krijg dankzij Fastpass sneller toegang tot bepaalde populaire attracties in de Disney Parken en verminder de wachttijd. Bekijk bij aankomst het parkplan om na te gaan bij welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is uitsluitend beschikbaar in combinatie met een geldig parkticket voor dezelfde dag. Je kan slechts één Fastpass tegelijk verkrijgen. Een volgend Fastpass ticket is alleen te verkrijgen als het vorige ticket verlopen of gebruikt is. Service onder voorbehoud van beschikbaarheid.

(3) Overnacht in een Disney Hotel en profiteer van extra magie, elke dag opnieuw! Geniet van exclusieve toegang tot bepaalde delen van de Disney Parken nog voor de andere bezoekers en ontmoet Mickey, Minnie en hun vrienden. Haal je mooiste glimlach boven voor een magisch fotomoment en hou je handtekeningenboekje in de aanslag! Ze staan alvast te popelen om jou te leren kennen. Bovendien krijg je al toegang tot enkele attracties voor de officiële openingsuren van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De sleutel tot al deze voordelen? Een betoverende overnachting in een Disney Hotel!Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney Parken. Bezoek DisneylandParis.com of bel ons op 078 15 60 28 (lokaal tarief) voor meer informatie.