Speciale aanbieding: volwassene aan kinderprijs(1)!

Bekijk al onze aanbiedingen

Speciale aanbieding
Ticket volwassene aan kinderprijs(1)!
Speciale aanbieding:
Ticket volwassene aan kinderprijs!(1)
Tijd om te schitteren tijdens onze 25ste Verjaardag! Dit wordt een beleving waar je nog jarenlang met stralende ogen aan terugdenkt.

Je arrangement is inclusief:

Kies het 1-dags toegangsticket dat het beste past bij jouw geplande bezoekdatum!

Voorverkooptickets speciaal tarief volwassene aan de prijs van een ticket kind worden niet verkocht aan de ingang van de Disney® Parken. Geldig voor een bezoek van 10 mei t/m 27 september 2017, vanaf de dag na de dag van aankoop. Bekijk de kalender voor meer details omtrent de geldigheidsperiodes. Zie voorwaarden.

/!\ Het speciale toegangsticket is geldig voor een bezoek vanaf de dag na de dag van aankoop, van 10 mei t/m 27 september 2017 (sommige tickets zijn alleen op bepaalde data geldig. Raadpleeg de kalender).
Slimme tips

Win tijd! Print je tickets thuis af en toon simpelweg jouw elektronisch ticket op jouw smartphone aan de ingang van de Disney® Parken!

Wist je dat je ook enkel een kamer kan boeken in de Disney Hotels? Bel 078 15 60 28 voor meer info (lokaal tarief).
Voorwaarden
(1) Speciaal tarief Volwassene/Kind MINI, MAGIC of SUPER MAGIC toegangsticket voor een bezoek van 10 mei t/m 27 september 2017 aan de prijs van een MINI, MAGIC en SUPER MAGIC toegangsticket, geldig gedurende 1 dag t/m 31 januari 2018.

Toegangstickets zijn niet terugbetaalbaar en komen niet in aanmerking voor een korting of een speciale aanbieding. Als je het toegangsticket reeds aangekocht hebt en je wil de periode van je bezoek wijzigen naar een datum wanneer je ticket niet geldig is (zie kalender), kan je aan de ingang van de Disney® Parken het ticket omwisselen naar een standaard toegangsticket. Je betaalt dan het verschil in prijs tussen beide tickets.

(2) Kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar.

De vermelde prijzen zijn vastgelegd rekening houdend met de economische situatie op 8 december 2016. Ze kunnen herzien worden, conform de geldende algemene verkoopsvoorwaarden van Disneyland Paris.