Speciale aanbieding: Ticket volwassene aan kinderprijs!

Bekijk al onze aanbiedingen
Voor een bezoek van 8 juni t/m 10 oktober 2018 vanaf de dag na de dag van aankoop
Oproep aan alle superhelden! Mis deze speciale aanbieding niet:
Ticket volwassene aan kinderprijs1

Bespaar tot €31 in vergelijking met de prijs aan de inkom van de parken2.

Kies het speciaal ticket dat het beste past bij jouw geplande datum van bezoek:

Prijzen van de tickets aan de ingang van de parken : Super Magic ticket volwasse €79 voor 1 dag / 1 park, kind €72 voor 1 dag / 1 park

/!\ Het speciale toegangsticket is geldig voor een bezoek vanaf de dag na de dag van aankoop, naargelang de geldigheidsperiode.

Verzamelen geblazen voor de epische komt van Marvel Summer of Super Heroes van 10 juni t/m 30 september 2018

Simme tips voor een onvergetelijke dag

Voowaarden
(1) MINI, MAGIC en SUPER MAGIC ticket speciaal tarief voor volwassene/kind voor een bezoek van 8 juni t/m 10 oktober 2018 aan de prijs van een MINI ,MAGIC of SUPER MAGIC ticket voor een kind, geldig gedurende 1 dag op bepaalde data t/m 10 oktober 2018 in het geval van een MINI of MAGIC ticket of geldig gedurende 1 dag op eender welke datum t/m 10 oktober 2018 in het geval van een SUPER MAGIC ticket.
(2) Bespaar €31 op het Speciaal MINI toegangstickets 1 dag / 1 park dat op voorhand werd aangekocht aan €48 in vergelijking met het SUPER MAGIC Ticket 1 dag / 1 park voor een volwassene aan €79 dat beschikbaar is aan de ingang van de Disney Parken en gedurende 12 maanden geldig is vanaf de dag van aankoop, zonder restrictiedata.

Toegangstickets kunnen niet terugbetaald worden en komen niet in aanmerking voor een korting of een speciale aanbieding. Als je het toegangsticket reeds aangekocht hebt en je wil de periode van je bezoek wijzigen naar een datum wanneer je ticket niet geldig is (zie kalender), kan je aan de ingang van de Disney Parken het ticket omwisselen naar een standaard toegangsticket. Je betaalt dan het verschil in prijs tussen beide tickets. Gelieve er rekening mee te houden dat het enkel mogelijk is om het ticket om te wisselen tijdens de geldigheidsperiode van deze speciale aanbieding.