Onze 1-dags voorverkooptickets

Bekijk al onze aanbiedingen
Win tijd, bespaar* en beleef de magie met de MINI, MAGIC en SUPER MAGIC toegangstickets
Afhankelijk van de periode van je bezoek, bespaar je heel wat met onze MINI, MAGIC of SUPER MAGIC toegangstickets en geniet je ten volle van de Disney magie, op slechts 35 minuten van Parijs1 ! En voor nog meer flexibiliteit kies je voor het SUPER MAGIC PLUS toegangsticket, dat het hele jaar lang geldig is, op een datum naar keuze.

Krijg meteen toegang tot de parken zonder eerst te moeten aanschuiven aan de kassa’s aan de inkom!

Vier onze 25e Verjaardag met ons mee!

Kies nu jouw speciaal ticket volgens de datum van bezoek naar keuze

Tips

Voorwaarden
*Besparing op de MINI, MAGIC en SUPER MAGIC toegangstickets in vergelijking met het 1-dags toegangsticket SUPER MAGIC PLUS met een geldigheid van 12 maanden.

1 Op ongeveer 35 minuten vanaf het station Nation (RER A)

2 MINI, MAGIC en SUPER MAGIC toegangstickets zijn niet te koop aan de ingang van de Disney® Parken.
Toegangstickets zijn niet terugbetaalbaar en komen niet in aanmerking voor een korting of een speciale aanbieding. Als je het toegangsticket reeds aangekocht hebt en je wil de periode van je bezoek wijzigen naar een datum wanneer je ticket niet geldig is (zie kalender), kan je aan de ingang van de Disney® Parken het ticket omwisselen naar een standaard toegangsticket. Je betaalt dan het verschil in prijs tussen beide tickets.

3 SUPER MAGIC PLUS toegangsticket 1 dag geldig gedurende 1 jaar, ook te koop aan de ingang van de Disney® Parken. Geldig vanaf de dag na de dag van aankoop indien via internet aangekocht of vanaf de dag van aankoop indien aangekocht aan de ingang van de Disney® Parken. Toegangstickets zijn niet terugbetaalbaar en komen niet in aanmerking voor een korting of een speciale aanbieding.

4 Kind van 3 t/m 11 jaar.

De vermelde prijzen zijn vastgelegd rekening houdend met de economische situatie op 8 december 2016. Ze kunnen herzien worden, conform de geldende algemene verkoopsvoorwaarden van Disneyland Paris.