Geniet van 1 dag magie in Disneyland Paris

Bekijk al onze aanbiedingen
Ontdek onze voorverkooptickets
Ontdek de voordelen van de MINI en MAGIC toegangstickets:

Bespaar1 in vergelijking met de toegangstickets verkocht aan de ingang van de Disney Parken.
Win tijd: je hoeft niet te wachten aan de ingang van de parken en je geniet sneller van de magie!

Tip: voor meer flexibiliteit kies je voor het SUPER MAGIC toegangsticket dat 1 jaar geldig is op de datum van jouw keuze.

Beleef de magie zoals nooit tevoren!

Kies nu jouw speciaal ticket volgens de datum van bezoek naar keuze

Voor aankopen van toegangstickets voldaan voor 21 maart 2018
Klik hier (187KB, JPEG) om de kalender met geldigheidsperiodes te consulteren

Tips

Voorwaarden
1 Besparing op de MINI en MAGIC toegangstickets in vergelijking met het 1-dags toegangsticket SUPER MAGIC met een geldigheid van 12 maanden.

2 MINI en MAGIC toegangstickets. Toegangstickets zijn niet terugbetaalbaar en komen niet in aanmerking voor een korting of een speciale aanbieding. Als je het toegangsticket reeds aangekocht hebt en je wil de periode van je bezoek wijzigen naar een datum wanneer je ticket niet geldig is (zie kalender), kan je aan de ingang van de Disney® Parken het ticket omwisselen naar een standaard toegangsticket. Je betaalt dan het verschil in prijs tussen beide tickets.

3 SUPER MAGIC toegangsticket 1 dag geldig gedurende 1 jaar, ook te koop aan de ingang van de Disney® Parken. Geldig vanaf de dag na de dag van aankoop indien via internet aangekocht of vanaf de dag van aankoop indien aangekocht aan de ingang van de Disney® Parken. Toegangstickets zijn niet terugbetaalbaar en komen niet in aanmerking voor een korting of een speciale aanbieding.

4 Kinderen van 3 t/m 11 jaar.

5 Speciaal MINI en speciaal MAGIC toegangsticket volwassene/kind voor een bezoek van 8 juni t/m 10 oktober 2018 aan de prijs van een ticket MINI en MAGIC voor een kind, dat geldig is gedurende 1 dag op bepaalde data t/m 10 oktober 2018.

De vermelde prijzen zijn vastgelegd rekening houdend met de economische situatie op 28 juni 2017. Ze kunnen herzien worden, conform de geldende algemene verkoopsvoorwaarden van Disneyland Paris.